Ons assortiment

Specialiteit: feestelijk opgemaakte schotels.

Onze vis-, haring- en gourmet/fondue schotels worden altijd met de grootste zorg vers gemaakt. Wij gebruiken uitsluitend top producten. Zie verder de folder en de foto’s.

Assortiment verse visverse vis

Zeetong(groot, middel en klein), forel, rode forel, dorade (zeebrasem), zeebaars, schol, makreel, zalmmoten en stoof-aal. Onze filets zijn 100% graatloos: kabeljauwfilet, scholfilet, pangasius (naturel,gemarineerd met tuinkruidenolie of indian-mistery, zalmfilet (naturel, met tuinkruiden-of citroen/pepermarinade), rode forelfilet naturel of gemarineerd, zeewolffilet, zeeduivelfilet en tonijn.

Verder nog: gepelde gamba’s naturel en gemarineerd, st. Jacobschelpen en roerbakmix

In verband met geringe vraag of seizoen, op bestelling: mosselen (super of jumbo’s), pel garnalen, schar, schelvis, poon, mullet, rog, griet, tarbot, kreeft(evt. Vers gekookt), zeekraal enz.

Gebakken vis

Kabeljauwfilet, kabeljauw kibbeling, koolvis kibbeling, panga, schol, scholfilet, bokking, visburger, viskoekje, viskroket, garnalen kroket, mosselen, gamba’s, panga in sesamsaus.

Indien voorradig in verband met seizoen of vangstbeperking of vangstverbod: spiering, hom en kuit, tongkuit. Dit ligt allemaal op voorraad gebakken. Zo gewenst kunt u de vis ook vers gebakken, dus warm krijgen, terwijl u wacht of intussen andere boodschappen doet. Ook kunt u een bepaalde tijd afspreken.

Andere soorten bv. Zalm, tong en schar kunt u op bestelling laten bakken. Wij bakken in gezonde plantaardige olie met meervoudig onverzadigde vetzuren en een zeer hoge verbrandingsgraat.

Gerookte vis

Gerookte paling heel en filet, koud gerookte zalm dun uitgesneden lang of breed, wilde gerookte zalm, warm gerookte zalm in moten of als heerlijk hartig hapje aan een spiesje, spekbokking heel of filet, sprotfilet, gestoomde makreel heel of filet, pepermakreelfilet, makreelpaté, gerookte forelfilet, gerookte heilbotfilet.

Op bestelling kunt u bv. Ook gerookte poon, harde (gestoomde) bokking en bosjes sprot krijgen.

Diepvries artikelensoepen

Eigen vissoep en soep met kreeft, gepelde en ongepelde gamba’s in diversen maten, gamba spiezen, panga spiezen, zalm/panga spiezen allen naturel of gemarineerd, doosjes inktvis heel (1 kg), inktvis tubes, inktvis ringen gepaneerd, octopus, sardien, blokken kingkrabvlees, delica surimi krabsticks (verweg de lekkerste), tilapia, pangasius, visfriet, viskroket, garnalenkroket, visburger

Heerlijke zelfgemaakte salades

Zalmsalade puur, opgemaakte zalmslaatjes in diverse maten, tonijnsalade, surimi krab salade, salade met krab en hollandse garnalen, haringsalade, haring in dillesaus, makreelpaté.

Overige artikelen

Ongepelde hollandse garnalen op bestelling, gepelde hollandse garnalen, gepelde rose (noorse) garnalen, gekookte gamba’s, gekookte mosselen.

Los en in potten verkrijgbaar: zure bommen, zure haring, rolmops, panharing, zure worst. De beste tafelzuren van kesbeke en de leeuw:augurken,uien, komkommer en pekel augurken.

Blikken rose en rode zalm, blikjes kingkrab, blikjes sardienfilet, potjes zalmeitjes, rode en zwarte viskuit, ansjovispaté, gaffelbitter in drie smaken, zeezout fijn en grof, potten smedes visbakmeel (zeer goed om zelf mee te bakken), diverse pakjes vissaus en onze eigen gemaakte sauzen: cocktail-, knoflook-, remoulade-, ravigot-, dille-, honing-mosterd- en sesamsaus.